Kuntosali | Robustgoat

Kuntosali

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU


Robust GOATin kuntosalilta löytyy tuliterä valikoima moderneja voimailulaitteita, joiden avulla treenaaminen on tehokasta mutta turvallista niin vasta-alkajille kuin valtavien rautakasojen ammattilaisillekin.

Salilla on hyvä laitevalikoima core- ja cardiotreenaukseen sekä lämmittelyyn. Käytössäsi on lisäksi 10 metriä pitkä nurmimatto, jolla voit haastaa itsesi työntämällä kelkkaa.

Meiltä löytyy myös Suomen väkevin ylätalja, jonka maksimipainot eivät tule ihan heti vastaan. Ultra Heavy Duty Mega -taljassa löytyy painolevyjä 250kg saakka!


PAINONNOSTO & VOIMANOSTO


GOATilta löytyy myös priimat mahdollisuudet perinteisempään painonnostoon ja deadlift-harjoitteluun sekä jopa viralliseen kisastandardit täyttävään voimanostotreeniin.

Salilla on käytössä viralliset uudenkarheat olympiatangot, joten meillä tehdyt ennätykset ovat hyväksyttyjä suorituksia ja ne tullaan kirjaamaan voimanoston virallisiin rautatauluihin.

Joten eiköhän rääkätä rautaa niin kuin se olisi meille velkaa?

KEHONRAKENNUS

Koska salin varustetaso on niin monipuolinen ja painoiltaan kattava, GOAT on myös kehonrakentajalle paikka, jossa voi saavuttaa uusia ulottuvuuksia henkilökohtaisten tavoitteiden parissa. Meillä on puitteet ja tilaa treenata myös kovaa.

Believe you can and you’re halfway there.
– Theodore Roosevelt


HYVÄ FIILIS ON TÄRKEIN!


Vaikka salin varusteluun on sijoitettu paljon, pidämme silti tärkeimpänä yksittäisenä tekijänä hyvää tekemisen meininkiä ja fiilistä. Robust GOAT on hyvän mielen kuntoilukeskus, josta löydät itsellesi sopivaa kuntoiluseuraa ihan jokaisella tasolla.

People get very creative, if you include them.
-Arnold Schwarzenegger