Nyrkkeily | Robustgoat

Nyrkkeily

Kuntonyrkkeilyn peruskurssi

Kuntonyrkkeily on erittäin tehokas ja monipuolinen kuntoilumuoto, joka yhdistää nyrkkeilyn tekniikat ja kuntoharjoittelun. Kurssilla harjoitellaan nyrkkeilyn perustekniikoita, kuten iskuja ja väistöjä, mutta ilman vastustajaa. Kuntonyrkkeily kehittää sekä aerobista kuntoa että lihaskuntoa. Lisäksi se on hyvä tapa purkaa stressiä ja parantaa itseluottamusta. Peruskurssille et tarvitse aikaisempaa kamppailulajikokemusta. Kurssi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille ja jokainen treenaa oman tasonsa mukaisesti.


GOATilla kuntonyrkkeilyä vetää pääsääntöisesti suomalaisen nyrkkeilyn legenda Amin Asikainen.


KURSSIN KESTO

Kurssi alkaa tiistaina 29.4. ja loppuu juuri ennen kesää 31.5. torstaina. Harjoituskertoja on 10.

Kuntosali on kurssilaisten vapaassa käytössä joka päivä kurssin ajan klo. 05-24. Ostaessasi kurssin verkkokaupasta luot samalla tunnukset, joilla pääset kirjautumaan Robust G.O.A.T. -mobiilisovellukseen. Sovellus toimii kulkutunnisteena harjoitussalille. Voit ladata sovelluksen AppStoresta ja Google Play -kaupasta.

HUOM! Mikäli olet jo jäsen tai muuten vain rekisteröitynyt Robust G.O.A.T. -sovellukseen, niin muista kirjautua sisään ennen kurssin ostamista.


TREENIT

Treenit ovat Vallilassa kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja perjantaisin. Nuorten ryhmä harjoittelee klo. 17-18 ja aikuisten klo. 18-19.

Sturenkatu 27, 00510 Helsinki.


KUNTOSALI

Kurssilaiset saavat treenata GOATin kuntosalilla niin paljon kuin haluavat. Kuntosalillamme on monipuolinen laitevalikoima, tilavat pukkarit, suihkut sekä saunat.


VARUSTEET

Varusteiksi riittävät alkuun vain t-paita, verkkarit tai shortsit, sisäliikuntakengät, vesipullo ja pyyhe. GOATilla on lainahanskoja ja muita tarvittavia välineitä. Harrastuksen jatkuessa moni hankkii omat hanskat, jotka käytön myötä muotoutuvat omiin käsiin sopiviksi.


​​​​​​​Kuntonyrkkeilyn peruskurssi tarjoaa matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua nyrkkeilyn maailmaan, parantaa kuntoa ja oppia uusia taitoja innostavassa ja motivoivassa ympäristössä!


Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla alla olevaa peruskurssia, johon haluat osallistua.