Kamppailulajit | Robustgoat

paini

NALLEPAINI 2-4 v.

Tiistai klo 16.15-17

Keskiviikko klo 17.15-18

Perjantai klo 16.15-17


Nallepainissa lapset ja vanhemmat touhuavat turvallisesti yhdessä niin ohjattujen tuntien yhteydessä kuin kotipiirissäkin.


NASSIKKAPAINI 5-6 v.

Tiistai klo 17-18 (L+A)


Nassikkapainissa tutustutaan jo painiliikkeisiin ja harjoitellaan kamppailutilanteita. L+A-merkinnällä olevissa ryhmässä aikuiset harjoittelevat yhdessä lastensa kanssa ja samalla ohjaavat lasten kamppailuharjoitteita. Vallilan lauantain ryhmässä lapset toimivat pääsääntöisesti yksin valmentajien ohjauksessa.


PAINIKOULU 1

Tiistai klo 18-19.30


Painikoulu 1 on tarkoitettu 7-10-vuotiaille ja alle vuoden painineille. Tässä ryhmässä keskitytään liikunnallisiin perustaitoihin ja harjoitellaan painilliikkeitä sekä kamppailutilanteita. Sopii hyvin oheisharjoittelulajiksi muiden lajien harrastajille. Painkoululaiset voivat halutessaan osallistua salikilpailuihin.


PAINIKOULU 2

Maanantai klo 18.30-20

Keskiviikko klo 18-19


Painikoulu 2 on yli 7-vuotiaille vähintään vuoden painia harrastaneille sekä yli 10-vuotiaille aloittelijoille. Painikoulussa opetellaan tavoitteellisesti lajitaitoja ja sovelletaan niitä otteluharjoituksissa. Painikoulu 2:n painijat osallistuvat tähtipaineihin ja lähialueen ikäkausipaineihin.


CAD-kilparyhmä

Sunnuntai 12-14

Alueharjoitukset/Vallila


CAD-kilparyhmän painijat osallistuvat tähtipaineihin, ikäkausipaineihin ja harkinnan mukaan aluemestaruuskisoihin, TUL:n avoimiin mestaruuskilpailuihin, KLL:n mestaruuskilpailuihin, kansainvälisiin kilpailuihin ja poikien SM-kisoihin.


KUNTOPAINI


​​​​​​​Maanantai klo 20-21.30

Ryhmä on suunnattu aikuisille (miehille ja naisille) kuntoilijoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta lajista. Harjoitukset sisältävät alkuverryttelyn, painijumpan, tekniikkaosuuden ja erilaisia kamppailutilanteita sekä innostuneimmille myös harjoitusotteluja.

Rohkeasti mukaan kohentamaan kuntoa ja tutustumaan lajiin!

Samalla maksulla voit osallistua Sambopainiin!


Tästä harjoitusryhmien hinnastoon sekä ilmoittautumiseen:

https://www.helsinginhaka.fi/harjoitusryhmat/


Tervetuloa!